چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟
به گزارش مجله هاستفا، یه مدت پیش که پستی مربوط به این سس با عنوان پاستای مرغ و پستو گذاشته بودم نقد هایی به رنگ سس پستوی اون پاستا کردن دوستان و اینکه چرا سس پستو شبیه مرغ ترش شده، حتی بعضیا گفتن شبیه قرمه سبزیه! خلاصه بحث جالبی بود که به نظرم رسید خوبه یکم بیشتر در خصوص این سس و عوامل موثر بر رنگ و بافتش شرح بدم. حتما هم میدونید که من متخصص نیستم توی این زمینه و صرفا تجربه و مطالعه شخصیم رو با شما به اشتراک میذارم.
سس پستوی سنتی از چه موادی تشکیل شده؟
سس پستویی که به طور سنتی در ایتالیا تهیه میشد چندتا ویژگی و یه دستور ویژه و بومی داشت و داره… مواد اصلیش از دانه کاج+ریحان+سیر+ پنیر پارمزان 30 ماهه+پنیر پکورینو ساردو (فقط توی ایتالیا یافت میشه) +نمک دریا+روغن زیتون بکر تشکیل شده.
بافت سس پستوی اصیل چطوریه؟
برای اینکه به بافت اصلی سس پستو دست پیدا کنیم لازمه که هاون سنگی داشته باشیم و مواد رو برای مدت طولانی و با صبوری توی هاون بکوبیم
منبع: مجله الکترونیک دونفرهگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت