چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟

به گزارش وبلاگ چارلز، یه مدت پیش که پستی مربوط به این سس با عنوان پاستای مرغ و پستو گذاشته بودم نقد هایی به رنگ سس پستوی اون پاستا کردن دوستان و اینکه چرا سس پستو شبیه مرغ ترش شده، حتی بعضیا گفتن شبیه قرمه سبزیه! خلاصه بحث جالبی بود که به نظرم رسید خوبه یکم بیشتر در خصوص این سس و عوامل موثر بر رنگ و بافتش شرح بدم. حتما هم میدونید که من متخصص نیستم توی این زمینه و صرفا تجربه و مطالعه شخصیم رو با شما به اشتراک میذارم.

چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟

سس پستوی سنتی از چه موادی تشکیل شده؟

سس پستویی که به طور سنتی در ایتالیا تهیه میشد چندتا ویژگی و یه دستور ویژه و بومی داشت و داره… مواد اصلیش از دانه کاج+ریحان+سیر+ پنیر پارمزان 30 ماهه+پنیر پکورینو ساردو (فقط توی ایتالیا یافت میشه) +نمک دریا+روغن زیتون بکر تشکیل شده.

بافت سس پستوی اصیل چطوریه؟

برای اینکه به بافت اصلی سس پستو دست پیدا کنیم لازمه که هاون سنگی داشته باشیم و مواد رو برای مدت طولانی و با صبوری توی هاون بکوبیممنبع: مجله الکترونیک دونفره

به "چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید