برای ناهار یک خورش میوه ای مقوی درست کنید

به گزارش مجله هاستفا، یک خورش میوه ای، ارمغانی از شهر دامغان؛ یک غذای همه چیز تمام و مقوی. به جای گوشت در این خورش می توانید از مرغ هم بهره ببرید، اما تجربه این خورش با گوشت گوسفندی بسیار دلچسب است.

برای ناهار یک خورش میوه ای مقوی درست کنید

این خورش ملس است و به علت وجود آلبالو رنگ و طعم خوبی دارد.

1. لپه ها را در یک قابلمه کوچک آبپز کنید. پیاز را هم ریز نموده در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. گوشت را هم خورشی ریز نموده، به پیاز داغ اضافه کنید و خوب تفت دهید.

2. برای این خورش نوع سیب فرقی نمی نماید. ولی بهتر است از سیب زرد بهره ببرید. پوست سیب ها را بگیرید و بعد از جدا کردن هسته هایشان، آن ها را به قطعات کوچک برش بزنید. آلبالو ها هم باید کاملا رسیده باشند. ابتدا آن ها را شسته بعد هسته هایشان را جدا کنید و در تابه ای جداگانه با کمی روغن تفت دهید و به گوشت و پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل را هم با مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جوش بخورد و جا بیفتد. در این فاصله زمانی به فکر پلو باشید.

3. در آخر لپه ها را که جداگانه پخته اید همراه نمک و فلفل اضافه نموده و به مدت 10 دقیقه پخت را ادامه دهید.

فوت وفن

اگر آلبالوی خورش کم بود، یا خورش رنگ دلخواهتان را نداشت می توانید از یک دوم پیمانه آب آلبالو بهره ببرید.

مقداری از خورش را بچشید. اگر ترش بود می توانید با اضافه کردن مقداری شکر، مزه دلخواهتان را به دست آورید.

لپه را باید جداگانه از قبل پخت و آبکش کرد. این کار باعث می گردد ظاهر خوبی به خورش بدهد (آب لپه رنگ خورش را کدر می نماید)

منبع: فرارو
انتشار: 25 مرداد 1402 بروزرسانی: 25 مرداد 1402 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 12617

به "برای ناهار یک خورش میوه ای مقوی درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای ناهار یک خورش میوه ای مقوی درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید